Som du kanskje har lagt merke til, har det vært fint lite treningsinnlegg på paleoliv om dagen. I dag er det derfor på tide med dagens lille trim! Treningen min går i perioder. Noen perioder trener jeg seks ganger i uken og pusher meg selv superhardt, andre perioder trener jeg mindre. Jeg trener jo hovedsaklig for helse, altså ikke nødvendigvis for å sette personlige rekorder på crossfit benchmark wods, eller dra opp enda tyngre i markløft, eller for å bli tynnere, eller for å «svi av helgens overflødige kalorier» (FY! Tenker du sånn må et skifte til i hjernen din!). Jeg MÅ ikke trene fem ganger i uken, eller løpe 4 mil i uken. Det gjør at jeg trener når jeg er keen og at jeg har et positivt, avslappende og lekent forhold til trening. Anbefales!

Ikke er jeg mye på CrossFit Oslo om dagen heller. Jeg synes det er mye diggere å trene ute særlig om sommeren, og siden vi har såpass mange kettlebells, og hoppetau, og ringer, og man kan gjøre kroppsvektøvelser, er det lett å få trent variert utenfor leiligheten også. Tror naboene synes at vi er litt rare. Sist gang vi trente kettlebells ute var det mange nysgjerrige blikk fra verandaene rundt.

Lille metcon’en som jeg kjørte i dag var:

  • 50 knebøy (uten vekt)
  • 40 double unders (kan skaleres til enkle hoppetau, multipliser da med 3)
  • 30 kettlebell swings (american) 14 kilo (tok feil av 16 og 14 kilo i kjelleren)
  • 20 armhevinger (kan skaleres til knærne, eller ta på tærne mot feks et bord/benk)
  • 10 burpees

Nice! Etterpå tok jeg skulderpress på 14 kilo, 3*3 på hver side, samt litt planke.

Og for en tid tilbake da jeg trente for meg selv på plenen lekte Jon paparazzi i vinduet.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!