Titter kjapt innom for å si at jeg har oppdatert siden min med Litteratur – bøker jeg har lest eller leser og anbefaler. Flere kommer! Vi har nemlig et lite bibliotek (og Jon har disse treningsbøkene sine også).

 
Var på CFO i dag og trente litt digge saker. Først 2000 meter rolig roing, fordi jeg elsker å ro. Deretter skulderpress, 3 sett av 5 repetisjoner på 30 kilo. Neste gang er det 32.5 som gjelder.
Så tok jeg 20 negative pullups med femkilos vektvest, for å bedre pullupsene mine. Pullups er en av mine utfordringer, så må jobbe mer systematisk med det. Jeg jobbet systematisk med pushups, og det hjalp. Jeg banker ikke ut pushups på tærne, men jeg klarer nå å ta ganske så mange i en økt. Avsluttet nemlig med en 15 minutters EMOM (every minute on the minute): 3 cleans på 40 kilo og fem pushups. Ergo 75 pushups på tærne i dag, det er helt ok å ha gjort.

PS: Mer om paleo challenge snart. Det går veldig bra! Jeg er heldig som har en matlagende sambo.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!