Det er nesten så jeg blir rosablogger og skriver: «Dere! For en herlig helg! Jeg håper dere har nytt den like mye som meg!», men jeg holder meg i skinnet.

Vi var på Bondens marked på hipsterløkka i går. Jeg kjøpte fire stk andeegg. Det har jeg aldri smakt før, så det blir spennende. Fra samme dame kjøpte jeg geitmelksåpe. Innbiller meg at det er mye bedre for huden enn såpe med masse greier i. Nå bruker jeg økologisk dusjsåpe, men likevel. Jeg har trua på geitmelksåpe. Bondens marked er fint. Jeg liker å handle direkte fra produsent, (Jon mente de la om dialekten for å virke mer autentiske, men jeg tror han bare tullet)  jeg liker at maten er økologisk, og jeg liker at det er nærmat. Soya og tofu, feks, er ikke nærmat. Heller ikke kokosmelken jeg tyller i meg. Jeg får vel karmapoeng for å handle på Bondens marked. Minuset med å være der, er at disse svelene som stekes rundtomkring lukter himmelsk godt og så kan ikke jeg spise det. Kanke få alt her i væra!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!