Folkens, jeg har booket tur til Reykjavik 14 – 16. september for å høre på Dallas og Melissa Hartwig, grunnleggerne av Whole9life! Det blir så bra! Workshoppen er på lørdag, fra 09 – 15, på CrossFit Reykjavik, boxen til «the world’s fittest woman on earth», Annie Thorisdottir. Med andre ord er det mange grunner for meg til å bli starstruck denne helgen.

Melissa og Dallas er folkene bak boken It starts with food, som jeg fremdeles har til gode å si noe om her på bloggen. (Det kommer bloggpost med forklaring på hvorfor bloggingen skjer litt for sporadisk om dagen – mange prosjekter som tar tid om dagen, men det er jo bare fint!) Jeg likte boken supergodt og den var også grunnen til at Jon ble med på et vitenskapelig eksperiment (som han kalte det), paleo challenge. De er dyktige til å forklare kompliserte ting vanskelig, for eksempel hvordan hormoner reagerer på mat.

En stor grunn til at jeg drar er fordi jeg ønsker enda mer kunnskap om mat og helse enn jeg har nå. Jeg leser bøker og blogger og hører sporadisk på podcaster, men jeg føler jeg aldri får jeg ikke  tid til å lese nok. Jeg lærer garantert noe som vil gjøre bloggen bedre – og enda bedre rustet til å holde paleo challenge hjemme i kåken senere i høst (ja, det blir noe av, men en del som skal på plass før jeg finner endelig dato!)

Det blir gøy å møte likesinnede, det blir gøy å lære mer, det blir gøy å forhåpentligvis trene på CrossFit Reykjavik og det blir gøy å dele opplevelsen etterpå.

Dessuten gleder jeg meg til å bade i en varm lagune. Og Sara 14 år er mildt fornøyd med at jeg skal bo på et hotell som eies av han som også eier stedet Kaffebarinn, som Damon Albarn i Blur er/var medeier i.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!