Anbefaler alle å følge whole9 på Facebook. Evig kilde til inspirasjon og informasjon! I går postet de dette:

 

The simple absence of grains or dairy or whathaveyou in stuff you eat doesn’t make it «Paleo». A Paleo way of life is about choosing to partake in a «nutrient-dense life», complete with deeply nourishing food, emotionally satisfying social relationships, and genuine interaction with the natural (i.e. outside) world. Embrace the spirit of the lifestyle instead of seeking ways to work around it. Relying on a blend of dried fruit and nuts isn’t «Paleo» – it’s just overeating trail mix.

Det er så sant, så sant! Jeg har fremdeles en vei å gå – men det har vi kanskje alle?

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!