Jadda, her sitter jeg på kjøkkenet med Oslosol utenfor, DN lørdag på bordet, tre levende lys, en bukett med halvdøde roser og søtpoteter til koking. Ergo er jeg ikke på Island for Whole9-seminar. Åssen gikk det til? Jo, nå skal du høre. Onsdag satt jeg på bussen på vei til jobb og skulle sjekke når flyet mitt gikk til Island. Jeg fant ingen kvittering. Da jeg kom hjem på kvelden lette jeg med lupe i mail»systemet» mitt uten å finne noesomhelst. Sjekket banken, der var ingenting trukket. Altså: bestillingen hadde ikke gått igjennom! Flybilletter i siste liten til Reykjavik hadde en litt for stiv pris (bittert, ass), så i stedet for å bade i den blå lagune på fredag dro jeg på jobb, og i stedet for å se de premiepene og megadyktige Dallas og Melissa i dag har jeg nytt solen i Oslo med Jon og vært på Matstreif. Vi kjøpte: knallgode gulerøtter, svartkål og et stykke bacon som så skikkelig god ut. Heftig shopping.

Denne grisen skulle jeg ønske ble stekt utenfor i hagen nå … Nam!

Jon spiste lunsj fra Stange kylling. Åh, som jeg gleder meg til Stangeriet åpner i Mathallen om få uker!

I 2013 blir det reketårn på 17. mai!

Jeg gomler fornøyd på en knallgod gulerot.

Lett å se hvor gode gulerøttene var! Ohla.

Jeg ønsker meg en grønnsakshage (som jeg ehhh ikke steller selv).

Og for de som tror at jeg har lagt treningen på hylla, er det helt feil. I går ble Jon og jeg ganske andpustne av denne økten:

Nå skal jeg lage chips av svartkålen!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!