Denne høsten har vært helt crazy, foråsirepågodtnorsk! Jeg har lyst til å blogge mer enn jeg gjør, og jeg får stadige ideer til innlegg og forbedringer på nettsiden, som jeg ikke har fått satt ut i livet. Samme med Facebook-pagen, jeg ønsker jo å dele mer interessante linker enn mine egne blogginnlegg, sorry for at det ikke er sånn helt enda. Her er fire grunner til at bloggen ikke er så ofte oppdatert som jeg ønsker, og som gjør at det også kan bli litt sporadisk månedene som kommer.

  • Ny leilighet. Selvom den ikke har behov for oppussing, tar det lang tid å flytte inn ordentlig! Jøjemeg. Jeg har levd som en nomade i tyveårene, og Jon har bodd utenlands i 12 år, så vi må handle inn nesten alt av møblement. Det går sakte, men sikkert fremover og stuen er nå neeesten ferdig. Vi mangler spisestuestoler, jeg har griselyst på nerd chair i grått, men vi får se litt (ohlala, så fine!). I mellomtiden står stuebordet for seg selv ved vinduet og har fått en vase med rosa roser til pynt.
  • Ny jobb. Vi flyttet inn i kåk en helg, og mandagen etter begynte jeg i ny jobb. Det er kanskje verdens beste jobb og jeg koser meg gløgg (jovvvialt språk!) hver dag. Likevel er det mye nytt å sette seg inn i – alle som har skiftet jobb vet at de første månedene krever ekstra energi.
  • Medhjelper på den norske utgaven av Mark Sissons’ The Primal Blueprint og The Primal Blueprint Quick and Easy Meals. Den norske boken blir en blanding av disse. Jeg bidrar med litt ulike ting, og disse dagene (kveldene) er innspurten. Veldig spennende, og boken har kvernet i hodet mitt konstant og tatt mye tid. Veldig gøy og veldig stas å være med på det, jeg håper boken blir godt mottatt!
  • Paleokid på vei, eller glutenfri bolle i ovnen, om du vil. Yeah! Dette fikk jeg vite dagen før vi flyttet inn i ny kåk noen dager før jeg begynte i ny jobb, puh! Heldigvis er jeg frisk som en fisk. Den eneste gangen jeg har vært kvalm, er da jeg spiste brød på vei hjem fra Kroatia i sommer. De tre første månedene var jeg veldig trøtt, og jeg har heller ikke orket å trene så hardt eller så ofte som før. Ellers alt bra! Jeg er veldig heldig, har venninner som ligger flatt ut de første månedene og bruker bøtta flittig. Lover at bloggen ikke skal bli en babyblogg, men noe preggisstoff kommer nok. Bær over med meg.  Og om jeg er helt paleo som gravid? Nesten. I begynnelsen hadde jeg så lyst på ost at jeg ga etter, og nå om dagen drikker jeg litt økologisk kefir. Ergo litt mer fete melkeprodukter i kosten, bortsett fra det er alt som normalt. Leverpostei og grønn salat er top notch. Tusler fremdeles rundt i mine samme jeans, men har fått en litt tjukkismage. Og det var derfor, synes jeg selv, jeg så litt utrent ut på bildene i Stella. Mye luft i begynnelsen av svangerskapet.

Så sånn er det! Vi er veldig fornøyde med tingenens tilstand. Bildet under ble tatt i går. Vi mangler speil hjemme, så jeg snek meg til et bilde i et prøverom. Ser mildt vettskremt ut, og litt bollelubbings.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!