Var på CrossFit Oslo i dag, denne digge treningsboltreplassen hvor man omtrent kan leke seg sprek. Lørdag jogget jeg, i går gikk tur, så i dag var det greit med noe annet enn bare cardio.

Jeg kjører fremdeles styrke som før, men med lettere vekter. Prøver å gjøre markløft, skulderpress og knebøy hver uke. Ikke fått til hittil, men nå er energien tilbake og lysten til å trene inne tilbake.
I dag var det tre sett av fem rep skulderpress på 30 kilo. Skal øke neste uke.

Ca sånn ser jeg ut når jeg gjør press. Ser jo at jeg har litt mer polstring nå enn før!

20121001-203303.jpg

Jeg følger crossfitmom.com litt også. De legger ut økter hver dag utenom hviledag. Mer info om den nettsiden kommer i eget innlegg, men den anbefales! I dag tok jeg 21 – 15 – 9 av knees to elbow (jeg skalerer; ingen kontakt mellom knær og albuer for meg nå) og wallballs på 6 kilo. Fin litta sak, det der. Går jo saktere nå, sånn er det.

Tilslutt rundet jeg av med max antall pushups på tærne, fire runder. Godt fornøyd: 10 – 8 – 8 -7!

Derfor måtte jeg flexe i speilet etterpå. Flexeface også.

20121001-203820.jpg

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!