Ja hallo godtfolk!

Forlaget Lille Måne, som gir ut Mark Sisson på norsk, skal ha høstseminar lørdag 10. og søndag 11. november. Jeg skal holde foredrag på søndag. Andre foredragsholdere er Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), Tone Glestad (senter for sukkeravhengighet), Truls Isaksen (grunnlegger av Tunsberg medisinske skole) og Eyvind Teigen Stueland (en skikkelig steinaldermann som driver barefootshoes.no). Høstseminaret finner sted på min nye boltreplass Mathallen og pris for begge dager er 775,-. Neste uke legges visst dagsbilletter ut. Kom, kom!

Men så over til dere. Jeg har selvfølgelig en viss peil på hva jeg skal holde foredrag om. Jeg skal fortelle hva paleo er, fordeler, hvordan og hvorfor, hvem som er ledende figurer i paleobevegelsen, sånne ting. Rimelig basic. Det er i alle fall mine tanker. Men hva ville dere likt å høre om på et paleoforedrag? Foredraget  blir bedre om jeg får innspill, kommentarer og spørsmål! Selv er jeg jo langt inne i paleoboksen. Alt mottas med takk!

Under et bilde av kameler fra Qatar. Jeg pleier å si når jeg er sulten at jeg kan spise en hel kamel, men det er nok å overdrive litt, for kameler er ganske svære dyr.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!