Folkens, det er jo i vedtektene til denne bloggen at jeg også har mulighet til å skrive pittelitt om leopard. Det er lenge siden sist, og siden jeg hadde på meg en leopardkjole i dag ser jeg mitt snitt til å poste nok et skikkelig bra pose-bilde tatt av Jon utenfor CrossFit Oslo. Lurer på når jeg blir en profesjonell posør. Ser du MiniMe forresten?

Om du vil vite hva paleopreggisfrøkna trente i dag så kan jeg godt fortelle det: benkpress (5 sett av 8 reps på 30 kilo, enkle greier, men får ikke lov til å ta i så tungt, hrmpfff). Deretter 10 negative pullups med en femkilos vektvest. Tilslutt 20*23 meter med prowler puhs, 70 kilo. Jon trente noen newbeeis, jeg dro hjem og lagde tirsdagstaco til oss. Jeg spiser tacoen i et blad mens Jon får fajitas.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!