Godtfolk,

Paleofrøkna har lange dager på jobb om dagen, dermed blir det dessverre lite tid til bra blogging. Tommel opp for Kiwis fokus på økologisk mat, tommel ned for tilstanden til norsk kylling!

Jeg poster daglig på Instagram, navn er selvfølgelig Paleoliv. Følg meg gjerne! Og tips meg om spennende folk å følge!

Her er et knippe bilder fra den siste tiden (noen store noen små – mine kompjutahskills er ikke alltid top notch).

Jon har fått frem dj-utstyret sitt og står fornøyd og nikker et par ganger i uken nå.

For en ukes tid siden eller så rodde jeg 5000 meter. Det tok vesentlig lengre tid enn pre-preggis. 10 000-metertiden min er på 43.19 (med et par innlagte pauser, man får jo så vondt i stumpen!), hvilket betyr et helt annet tempo enn det her.

Lørdag var vi innom interiørbutikken 13 i Tønsberg. Ingrid fra bloggen Fjellborg var på jobb og jeg kjøpte denne lampen. Den står i vinduskarmen i stuen.

Jeg er i uke 20 nå og buksene mine strammer litt over magen, gitt. Ikke de med lavest liv, så jeg bruker fremdeles vanlige jeans. Gikk dog til innkjøp av mine første preggisjins på lørdag. Her står jeg i gangen hos mormor og lurer litt på hva jeg synes om buksa. Neida. Jeg prøver å posere litt ok, faktisk.

Knebøy er dessverre ikke digg om dagen, ei heller utfall, så da må det andre aktiviteter til for å virkelig få opp pulsen (i den grad jeg pusher meg selv som preggis). Prowler er alltid en vinner. Selve prowleren veier 50 kg, og jeg har to tikilos vekter på, altså 70 kilo. Økten var 10 minutters dytting frem og tilbake på en matte som er 23 meter lang. Flott og fint!

Dette tok jeg i går, på CrossFit Oslo seff. Selvportrett i vinduet. Nettopp kjørt fem runder av ro 200 meter og 15 kettlebell swings på 16 kilo (russian, altså til brysthøyde, ikke american/crossfit-style hvor man svinger til rett over hodet). Fin litta økt. Hei mage.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!