Folkens,

det har skjedd noe med mitt immunforsvar etter at jeg ble preggis. Jon pådrar seg forkjølelsessnusk rett som det er. Før har jeg alltid gått klar av hans snufserier. Denne høsten, derimot! Jeg er nede for telling for andre gang, og denne gang for andre dag på rad.

(Ulljakke//rappet fra pappa, bukse//bikbok, bollemage//jon sin skyld)

Vanligvis, om jeg mot formodning skal bli syk, er jeg syk en dag og så back in business. Virker som kroppen min blir nedprioritert fremfor MiniMe. Hun trener nemlig rett som det er, og spesielt på kvelden.

Sykekostholdet mitt: Jeg er enda mer nøye på kosthold når jeg er syk. Da jeg var liten, var jeg overbevist at Nonstop gjorde meg frisk. For jeg ble jo alltid frisk – etter hvert. Nå er min teori at jo mer oppbyggelig man spiser for kroppen i en sykeperiode, jo fortere blir man frisk. Nettopp fått fisk og kål til middag, og en blåbæresmoothie til dessert.

Preiks når jeg er på bena igjen!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!