Halloooo godtfolk!
De av dere som følger meg på Instagram vet at jeg har trent preggisboddyn i dag. Ålreit, asså, ålreit. Klarte fire runder og 250 meter roing. Som du ser, var jeg litt utslått etterpå. Bortsett fra gravidyoga har jeg ikke trent på en uke. Roing går som normalt, dog litt saktere. Kettlebell swings tar jeg med 12 kilo når jeg gjør american swings. (Russian kan jeg gjøre med 16 kilo). Armhevinger tar jeg fortsatt på tærne, men jeg tar de på en litt lav benk (altså med liten helling) fremfor å ta de på bakken.

MEN! Det var boken Naturlig Mat – mat som kroppen ønsker seg, av Mark Sisson, jeg skulle skrive litt om. Du kan laste ned en liten preview her:

http://lillemaane.no/files/shop/9991145/natmat_UtdragPaleo.pdf

Boken er til salgs både hos Lille Måne og hos Barefootshoes.no.

Mark Sisson er sprekingen bak nettstedet Marks Daily Apple. Han kaller livsstilen for primal, ikke paleo. Poteito potato, sier nå jeg. Her på bloggen kalles det paleo. Sisson har blant annet gitt ut to bøker: The primal blueprint og Primal Blueprint Quick and Easy Meals. Vi har sammenfattet disse bøkene. De fleste av oppskriftene er tatt med: enkle paleo-oppskrifter som ikke skal ta mer enn 30 minutter å lage. Samtlige er glutenfrie og flesteparten er melkefrie også. Fra The Primal Blueprint har vi tatt med grunnleggende info om paleolivsstilen. Jeg tror den er ganske lettlest og bildene av maten gjør at selv den mest ihuga grændisfæn får lyst på noe annet.

Det er også suksesshistorier i boken, dvs personlige historier fra folk som har fått økt livskvalitet ved å endre kosthold. Christer, som driver nettstedet Crossfit Norge er en av disse. Han vant nok et CrossFit-mesterskap i går, Ragnarrok på CrossFit Oslo. Han er et (veldig hyggelig) beist!

Sjekk ut boken, og kom veldig, veldig gjerne med tilbakemeldinger til meg om hva du synes.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!