Yess, vi er i Dubai, derfor litt fraværende med å svare på noen av kommentarene – men lover å svare asså! Veldig mange gode tilbakemeldinger og tanker angående LCHF og Paleo. Det kommer flere innlegg om det utover!

Forresten. Hummus er ikke paleo, pga kikerter. Jeg elsker hummus. Jeg har et lidenskapelig forhold til hummus. Så nå når jeg er i Midtøsten med fri tilgang til hummus, spiser jeg hummus. Nettopp spist faktisk, til frokost. MMmmmmm hummus.

Liten billedkavalkade fra gårsdagen. Lesing av Matrevolusjonen av Kostdoktorn.se, Andreas Eenfeldt (fikk boken med hilsen til meg, det kan jeg like!)

Hotellet har et brukbart treningsrom. Jeg har ikke fått trent så mye i det siste og ble rastløs da jeg lå ved bassenget. Trening hjelper. 16 minutter med roing, pushups og skulderpress, for min del. Jon gror bart, jeg prøver å se sporty ut.

Her ser det ut som Jon har to meter lange ben. Han kjørte HSPUs og front squats.

Og middag i går: kjøtt.

Fant forresten denne nattskjorten på Mall of Emirates. Trukke det, nei!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!