Hoi!
Tilbake i gamlelandet til strålende vær, det var jo najs. Nattflyvning var å ta litt i for denne gravide frøkna (dro preggiskortet og slapp å stå i transitkø, heldigvis), så da vi kom hjem i morges kapitulerte jeg først i sengen, ble vekket av Jon som hadde laget egg og bacon, så sovnet jeg på sofaen og så i fanget hans. Slitsomt med ferie, tydeligvis!

Lektyre på ferie har for min del vært Matrevolusjonen av Andreas Eenfeldt, aka Kostdoktorn. Den anbefales! Lettlest og ganske inspirerende. Jeg ble sint da jeg leste den, med tanke på hvilke råd som er offisielle råd og som mange folk retter seg etter uten å oppnå optimal helse, og hvilke råd som burde vært offisielle. Flere ganger har jeg lagt fra meg boken og sagt til Jon: Jeg blir så forrrrrbanna! Og han jadda jadda – han er litt roligere enn meg. Jon har lagt fra seg papirbøker for lengst og koser seg med sin Kindle på tur. Hans lektyre denne ferien har vært Easy Strength: How to get a lot stronger than your competition and dominate in your sport (puh!) av Dan John og Pavel. Pavel er, såvidt jeg har forstått, en slags russisk treningslegende. Greit sprek, foråsiresånn, og greit dreven med kettlebells.

Bortsett fra lesing har vi hengt med vår venn Daniel som vi ble kjent med da vi bodde i Qatar. Jon og han har stått på wakeboard mens jeg slappet av i båten og filmet. Jeg har trent tre ganger på hotellet. Den ene gangen holdt en fyr på å miste øynene sine fordi han glodde så mye på en preggis dame som rodde og snatchet kettlebell og tok armhevinger.

Vi har vært innom SHP Dubai og endelig fått hilst på Inger. Mæn, hun er rå! Følg bloggen hennes om du ikke allerede gjør det. Og SHP er en lekeplass for voksne. Jon er fortsatt støl etter økten han kjørte der (og wakeboard). Jeg hadde en fin tolvminutters bestående av kettlebell swings, pushups og press med kettlebell, og brukte tiden både før og etter trening til å posere. Blir aldri god til det der …

Digg med sol og d-vitamin, digg med formiddagslur, digg å være tilbake i Midtøsten. Har shoppet litt for min voksende mage og gaver til den vordende far med bart. Nå venter hverdagen og litt mer seriøse innlegg fra denne fronten. Kan friste med mer om LCHF/lavkarbo vs paleo, kettlebelltrening, trening for gravide og sammendrag av foredraget jeg holdt for en uke siden.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!