De som følger meg på instagram (paleoliv er selvfølgelig navnet) ser tidvis heller labre poseringsbilder av meg selv i treningsklær. Jeg har ikke skrevet så mye om hvordan jeg trener under graviditeten, men skal komme med noen oppdateringer nå fremover, samt bilder med tips&tricks. Jeg er i uke 24, dvs 16 uker igjen til popping, og magen begynner å synes greit. Veldig rart! Har muligens ikke nevnt det, men jeg har litt bekkenproblemer, foran i symfysen. Jeg våkner hver natt med stygt språk når jeg skal snu meg. Men – jeg har ikke blitt verre, så satser og håper på at det holder seg på det nivået det er nå. Bekkenet gjør at jeg unngår å gjøre visse øvelser fordi de gjør vondt og dermed kan trigge mer smerte: knebøy, jogging, utfall, høye stepups (modifiserte box jumps), og liknende. Derfor har jeg rodd mye i det siste, og tatt mye armhevinger. Litt kjipt å gjøre mye av det samme, men bedre enn ingenting. Og heldigvis liker jeg skikkelig godt å ro.

Åkke som. Jeg går ofte til crossfitmom for inspirasjon og tips til økter. Her om dagen var økten tre runder av 500 meter roing og 20 hang power snatches på 65 pund. Jeg modifiserte den økten til å passe meg bedre. Roing går greit. Snatching er såpass eksplosivt at jeg ikke følte for det i dag (jeg snatchet jo kettlebell i Dubai og det gikk greit). I stedet tok jeg clean&jerk, på 25 kilo. 30 kilo ble for tungt. (Før jeg ble preggis koste jeg meg med å cleane 40 kg, så det er andre tider nå!) Finfin økt. Brukte ca 21 minutter, ergo ikke raskt tempo, men det er heller ikke meningen.

Noen andre gravide der ute som trener? Eller noen som har tips til gode blogger/nettsteder om preggistrim?

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!