Det er nesten så jeg ikke kan arrangere konkurranse for jeg synes det er så dumt at det kun er noen som vinner av alle de som ønsker seg en premie! Jeg ga alle som hadde lagt inn kommentar et tall, og Jon sa to tall. De som får tilsendt Naturlig Mat (med ei litta hilsen fra frøkna) er Janne og Stine – hurra!

Og til dere andre: om dere bruker koden «paleoliv» hos Barefootshoes.no får du 10 prosent rabatt. Det er da noe?

Forøvrig, tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på konkurransen i går. Jeg tror at bloggen min har de flotteste leserne! (Sorry patos, men jeg har en tendens til å ty til patos rett som det er).

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!