For en tid tilbake kontaktet iForm meg og lurte på om jeg ville bli intervjuet om CrossFit. Men siden jeg ikke jobber som instruktør mer, ga jeg ballen videre til Jon, og i nummeret som er ute nå er saken ute på trykk!

iform1

Redaktøren er avbildet på lederplass i noen posisjoner som ikke heeelt henger sammen med CrossFit (selvom hun nok tror det), men reportasjen virker bra. Jeg har kun smuglest i butikken foreløpig. Løp og kjøp og bli inspirert til litt deilig hardtrening!

iform2

Selv gleder jeg meg skikkelig til å knuse på under trening igjen. Som nevnt tidligere er det jo en del øvelser jeg ikke kan gjøre pga et murrende bekken. Jeg gleder meg til å jogge, gjøre double unders, front squat, back squat, overhead squat, toes to bar, bli enda bedre på kipping pullups, jeg gleder meg til utfall, tunge cleans, tunge markløft, clean&jerks med litt tempo, etc etc. Men heldigvis koser jeg meg med preggistrening også.

prowler

I dag rodde jeg først i ti minutter, 2100 meter. Så dyttet jeg prowleren med vekt tilsammen på 60 kg frem og tilbake 10 ganger. Prowler er genialt. Tilslutt kostetrente jeg i ti minutter med 10 stepups, 10 armhevinger og 10 markløft med kettlebells på 16 kilo. Som du ser er det ikke tunge markløft på denne frøkna mer!

pose

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!