Bekkenet mitt er mye bedre etter to rolige dager. Vi feiret hos svigers i år, og etter middag i går var jeg så segneferdig at jeg måtte legge meg neppå litt. Opp til dessert og så et lass med gaver. Vi la oss ca ett og sov til elleve! Kan ikke huske sist gang. Ergo bedre bekken og klar for litt trim. Helst ville jeg vært i marka på en dag som denne, det får bli neste vinter, men en tur på cfo var ålreit det også!

Jon, søsteren til Jon og jeg gjorde samme chipper, bare tilpasset øvelsene til den enkelte. (Chipper er en økt med ulike øvelser, og man gjør seg helt ferdig med en øvelse før neste øvelse).

I stedet for gående utfall tok jeg steups, i stedet for thrusters gjorde jeg push press, de gikk farmers walk, jeg rodde, da de tok burpee box jumps gjorde jeg noen slags gravid-burpees. Og hele tiden lyttet jeg til kroppen: kjennes dette ok ut? Om ikke, må man slutte. Heldigvis gikk alt knakende bra i dag, såpass bra at jeg var i endorfinrus etter de fem første kettlebell-svingene. Yeah!

20121225-214331.jpg

Som du ser av bildet under var Jon litt mer kjørt enn meg etter at økta var ferdig. Som nevnt tidligere prøver jeg å styre unna for mange bilder uten klær, men synes bildet er for bra til å ikke brukes.

20121225-214604.jpg

Nå ligger jeg på sofaen og leser mens Jon har laget paleo bananbrød (!) og Mini romsterer.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!