Generelt prøver jeg å ikke paleofisere mat, men innimellom er det ok å lage paleopizza/paleomuffins/paleopannekaker/etc. Under en paleo challenge vil jeg anbefale å ikke gjøre dette! Det kommer et paleo challenge-innlegg ganske snart. Grunnen til at jeg ikke vil anbefale paleofiserte matretter under en pc, er fordi noe av poenget med en paleo challenge er å endre matvaner og eventuelle trøblete tanker om mat. Unngå å lage lørdagsgodt for eksempel. Spis og utforsk naturlig mat i stedet for! Men – dette var kun en teaser, innlegg kommer altså snart.

Graviditeten har gjort noe med meg. Jeg er blitt ganske så hjemmekjær i tillegg til å synes at å stelle med Jon er skikkelig top notch. Antar at hormonene mine spiller inn her, visstnok har jeg sånn 1000 ganger så høyt østrogennivå enn vanlig nå. Jon har kommet hjem til paleopannekaker to kvelder den siste tiden, og spist med enorm apetitt. Fikk pannekaketipset av en leser, tusen takk Ingrid R! Oppskriften er hentet fra Saras Workout (fint navn på den jenta, gitt!)

DSC_7372

Paleopannekaker

Ca åtte pannekaker

  • 5 egg
  • 3 spiseskjeer kokosmelk (mulig litt mer, prøv deg frem!)
  • Litt salt om ønskelig
  • 1 banan
  • 2 spiseskjeer mandelmel

DSC_7363

Bland alt sammen og stek! Om du vil unngå melkeprodukter, bruk ghee eller kokosolje, eller bruk smør om du vil. Jeg bruker smør.
DSC_7371

Jeg har hatt jordbær til, det smaker fortreffelig. Men kokoskrem funker vel, om man vil ha det som dessert, eller banan, andre bær – hva du ønsker egentlig. De er lette å lage og lette å spise!
DSC_7375

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!