Jeg får en del spørsmål både i kommentarfeltet og på mail. Det liker jeg veldig godt!
Derfor tenkte jeg å spørre dere: hva lurer dere på? Så skal jeg lage noen blogginnlegg fremover med svarene. Det er jo mye mulig jeg er opptatt av og skriver om helt andre ting enn hva dere er opptatt av! Så – fyr løs! Det kan være spørsmål om trening (Jon bistår da), graviditet, kosthold, om meg, intrikate fagspørsmål om paleo, tips’n’tricks i hverdagen … hva som helst! Fyr løs og frøkna skal svare etter beste evne.

Og om noen lurer skal jeg til modningsakupunktur i dag. Hvorfor ikke teste, lizzom!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!