Instagram altså. Hva gjorde vi før denne billeddelingstjenesten? I loves a lotz. Selvposering av ymse sort, interiørbloggere som bruker timesvis på å dandere frokosten sin og som har barn som matcher interiøret (monokromt, så ikke så vanskelig), labre matbilder (jeg er i denne kategorien) og merkverdig hashtagging. En stund, dvs en dag, fulgte jeg selveste Kim Kardashian, men det ble for mye for meg.

Jeg poster en til tre bilder hver dag på Instagram. Her er best of paleoliv den siste tiden. Oh joy!

akupunktur

Oooohmmface etter modningsakkupunktur. Si hei snart, Mini! frokosttilpers

Klar til dyst på Nighthawk Diner på Løkka. Var ikke sulten før på kvelden og bildet er tatt før elleve. Najs frokost! gronnsmoothie

Hulkensmoothie: kokosnøttmelk, agurk, spinat, appelsin, banan, namnam. handlevogn

Jeg elsker å handle i bra butikker. Her fra Smart Club på Alnabru. Grytekjøtt av elg, mmmm! jonlagermiddag

Jon lager middag. Han er blitt kjøttmester! Jeg er spisemester. leopardposelansering

Leopard må jo til. Tommel opp før lansering av boken Naturlig Mat. Bamsen i vinduskarmen er en vektløfterbamse fra ikea. Mulig at Mini får den. naturligmat

Smart Club Alnabru selger den eminente boken Naturlig Mat. Hver gang vi er der, omrokkerer jeg bøkene for å øke salget. preggismagemedkb

Matchende babymage og joggesko. Og kettlebell. Småvagger rundt på CrossFit Oslo og koser meg. Mye preik. typiskfrokost

Typisk helgefrokost (ehhh og permisjonsfrokost!). Egg stekt på begge sider, noen stekte grønnsaker og bacon og et lass med rå grønnsaker. Rå grønnsaker er en fest for ganen om dagen.

Svar på en del av spørsmålene deres kommer i morgen!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!