Mamma er en kløpper på symaskinen, i motsetning til sin datter. Det er ikke jeg som har sydd pynteputene til sofaen, foråsiresånn! Stoffet lå som dårlig samvittighet i skapet til mamma var på besøk for to uker siden.

Da hun var på besøk hadde hun seff med treningstøy. Hun er 57 år og er nok over gjennomsnittet sprek. Spiller golf hver helg og trener tre ganger i uken på et lite treningssenter i tillegg til å trene litt hjemme. Ser dertil bra ut! Jon ga henne et lite kettlebellkurs og noen øvelser som kan hjelpe henne til å få enda mer kraft i slaget i golf (min golf-lingo er ikke-eksisterende, mulig det ikke heter «slag»).

På meldinger de siste dagene har jeg forstått at hun driver på med et Mini-prosjekt og i går fikk jeg bilde. En MiniBell! De som følger meg på Instagram vet dette for lengst, men Minis favorittleketøy er for søtt til å ikke blogge om også! Dette kunne vel blitt en salgshit?
minibell1
minibell2
Jeg ser for meg Jon og jeg trene med kettlebells i hagen mens Mini leker med denne. Tidlig krøkes!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!