Jeg har forbedringspotensiale når det gjelder å høre på podcaster. Litt for glad i nrk alltid nyheter, mixteip på petre, verden på lørdag og søndagsavisa, samt mine egne spillelister på spotify. Men. Det er så mye bra podcaster der ute, så nå i mammapermisjon har jeg tatt opp lyttingen mens jeg gjør andre ting som man gjør i mammapermisjon, som å male og vaske klær og brette klær og sette blomster i potter og vente, vente, vente. Mini lærer mamman sin å være tålmodig. Hehe. Robb Wolf har en god paleopodcast. Den anbefales på det sterkeste. Mye god læring og inspirasjon.

Her om dagen hørte jeg på podcasten hvor Chriss Kresser ble intervjuet. Kresser er mannen bak the healthy baby code.
ChrisKresserHealthyBabyCode

Jeg har troen på at mange kan få hjelp til å få barn ved å spise riktig. Kresser og Wolf, og Whole9, og en drøss andre, er enige i dette. Er hormonene ute å kjøre grunnet blant annet dårlig kosthold (gjerne som følge av alt for svingende blodsukker grunnet høykarbokosthold, altså vanlig kosthold), kan det være vanskelig å bli gravid. Kresser har mange gode tips i podcasten, blant annet om mat før, under og etter svangerskapet. Han dreper noen myter (blant annet om folat og om å ikke spise fisk grunnet tungmetall). Anbefaler alle som tenker på å bli gravide, er gravide eller har vært gravide å lytte til denne podcasten! Den tar en time av ditt liv, og du vil ha lært masse underveis. I alle fall gjorde jeg det.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!