Ja, hallo godtfolk!

Jeg trenger å oppdatere min bloggroll, i tillegg til å finne flere inspirerende og gode blogger som jeg kan lese i mammaperm. Det har jo poppet opp blogger om paleo/primalkosthold det siste halvannet året, og sikkert gode blogger om trening, lavkarbo, etc. Hvilke blogger leser og anbefaler du? Og eventuelt hvorfor? Bloggene kan være fra over alt i verden, og spenne fra det personlige til det mer faglige.

Tips mottas med supertakk!

Forøvrig er jeg fortsatt gravid, Mini er litt på overtid, men hun styrer jo det der selv. Søndag gikk vi tur i Frognerparken (ser ut som andre gravide også gjorde det, har ikke hun bak meg på bildet kul på magen?). Jeg ser ut som et telt med den jakken. Damen i preggisbutikken mente at jeg absolutt måtte ha den størrelsen da jeg kjøpte jakken før jul siden jeg kom til å bli myyyye større, men jeg ble aldri så stor, så jeg går rundt i en jærskla stor jakke og gleder meg til trenchcoat, baby og vår.
preggisiparken

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!