Heisann!

Et lite livstegn fra den nybakte mammaen. Vi koser oss max. Og jeg må si jeg er glad jeg har trent og var i god form før fødsel, for bortsett fra litt mindre søvn enn normalt er formen min upåklagelig. En bloggpost er på trappene om nettopp det! De ni dagene etter at Mini kom til verden har dreid seg om verdens fineste Mini, og også å få i meg nok næring. Det er jo et eget prosjekt når man ammer! Vi har gått tur hver dag fra dag fire, bortsett fra en dag, og har også vært med pappajon til crossfit Oslo for å se ham trene.

Mer snart!

20130402-175132.jpg

20130402-175236.jpg

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!