Mini er blitt fire uker og vi begynner å komme mer inn i en rutine. Heftig blogging blir det likevel litt til, men jeg poster bilder på Instagram nesten hver dag. Heter paleoliv, seff. Her er noe av hva som har skjedd de siste ukene.

minicfo

Mini var ikke gamle frøkna før hun ble med på Crossfit Oslo. Jeg trente selvfølgelig ikke, men pratet med folk og så på at pappan trente. Mini sov seg gjennom drønning av vekter fra andre etasje.

middagsbiter

I begynnelsen ammet jeg utrolig mye og var usannsynlig sulten. Det har heldigvis roet seg, for det var nesten litt slitsomt å måtte spise så mye. Kveldene gikk (og går fortsatt) med til maraton-amming. Jon lager som oftest middag og skjærer den opp i biter til meg slik at jeg kan amme og spise samtidig. Mat inn, mat ut. Og obs! ekte potetmos. En gang i blant spiser jeg det, ja.

tomtallerken

Jeg har spist mange gode måltider og glemt å ta bilde av det, rett og slett fordi jeg var så sulten da jeg endelig fikk i meg mat at jeg sikkert har vært som en menneskelig støvsuger og fokusert på næring i stedet for deling. Her er rester av egg og bacon.

minicfoto

Bildet er vel tatt for to uker siden, eller mer. Mini på Crossfit Oslo igjen. Liten frøken, ass! Jeg har på meg treningstøy for moro skyld. Tok noen skulderpress på 20 kilo bare for å ha gjort det.

stangekylling

Stangekylling er så himla mye bedre enn annen kylling. Triks er å handle når det er på salg, hvilket skjer titt og ofte. Om du legger kyllingen flat, som her, blir den jevnt stekt. Jon har smurt den med olje og krydder. Det smakte himmelskt. Jeg nynnet da jeg spiste.

sognsvann

I går nøt vi solen med en tur rundt Sognsvann. Før i tiden, for seks år siden eller så, jogget jeg rundt Sognsvann flere ganger i uken, fordi jeg trente til maraton. I går var det joggebonanza der. Jeg gleder meg veldig til å jogge igjen.

smoothiemugge

Hver kveld lager vi smoothie. Jon serverer den på sengen til meg før han drar på jobb. Jeg er så sulten om morningen nå, og Mini trenger mat og bleieskift og byssing og mat før jeg får spist ortendtlig, så smoothie er en skikkelig life saver. Denne består av kokosvann, tran, masse spinat, banan, sitron, mynte, ananas og avocado. Vanligvis har vi kokosmelk for å få fett, og da dropper vi avocado. Vi bruker det vi har av frukt eller bær i huset, og som regel masse spinat. En halv pakke cirka! Og tran, faktisk.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!