Jess, frem til 17. mai skal jeg clean up my diet, som det heter, og spise 100 prosent paleo. Nå er kostholdet mitt generelt ganske så bra, men jeg har lyst til å kickstarte våren med enda bedre vaner. I går var vi hos mormor og viste frem Mini. Mormor lager verdens beste iskake, og hadde bakt til oss. Da sier ikke jeg nei, men spiser med god samvittighet. Heldigvis fikk ikke Mini vondt i magen etter en god dose melkeprodukter! Puh.  Etter fødselen har det blitt noen sjokoladebiter her, melkeskvett i kaffin, jogurtnøtter i helgen, en gul kick innimellom og har sneket meg til litt ost og tyrkisk joghurt i små mengder og håpet på at Mini ikke reagerte. Som dere ser – kostholdet har ikke vært fritt for sukker og melk! Og jeg vet jeg føler meg bedre når jeg rensker opp litt. Så nå drikker jeg en kopp sort kaffe og gleder meg til supersunne dager frem til 17. mai. Da skal jeg nemlig ha litt champagne (skal pumpe meg først altså, Mini får ikke sprudlemelk), men fortsetter nok 100 prosent ut mai.
sortkaffi

Vil du være med så sleng deg på! Jeg har skrevet om paleo challenge tidligere, blant annet:

Så får vi se, om en 10 dagers challenge er annerledes enn en 30 dagers.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!