Når jeg triller alene med Mini eller til og fra venninnetreff (aka barnevognmafiaen), hører jeg på podcaster. Mini sover i vognen og jeg får stimulert intellektet litt, det liker jeg! Jeg hører på podcasten til Balanced Bites om dagen. Suset rundt på nettsiden der nylig og fant oppskrift på pumpkin muffins.

Jeg har hatt en boks med gresskar stående ca i en evighet som jeg endelig fant grunn til å bruke. Da jeg var sytten år bodde jeg på prærien i Cananda, i en by hvor vi kjørte de femhundre metrene til skolen, landskapet var så flatt at jeg nesten så at jorden var rund og på den første festen jeg var på brant de paller inne i ringen av pickuper. Jeg har omtrent et erotisk minne av en pumpkin cheesecake som jeg spiste på Halloween. Om man legger godviljen til, kan disse pumpkinmuffinsene være litt erotiske, de også. De er de saftigste paleomuffinsene jeg til nå har laget, og de er superenkle å slenge sammen, noe som passer meg bra. Tok null tid. Mini hang på pappan sin arm og rakk ikke å bli sulten, engang. Har modifisert oppskriften noe.

Pumpkinmuffins

ca 12 stk

  • 6 egg
  • 2 dl gresskarpure
  • 5 – 6 toppede ss kokosmel
  • Over 100 g smør, eller kokosolje om du vil unngå smør
  • 3 ss honning
  • En neve valnøtter
  • 2 ts kanel
  • 1 ts kardemomme
  • 2 ts bakepulver

muffinsingredienser

Smelt smør/kokosolje. Bland sammen med gresskarpure, egg og honning. Tilsett så de tørre ingrediensene, men ta litt og litt av kokosmelet til du har ønsket konsistens.

Stekes på ca 200 grader i i alle fall et kvarter.

gourmetmuffin

Gjennomfører du en paleo challenge anbefaler jeg å ikke lage paleofisert mat. Men for snacks ellers, er disse good to go! Min 10 dagers paleo challenge går så det gviner, forøvrig. Jon jobber overtid om dagen, så jeg er alene med Mini og kokkelerer (les: spiser ferdigpreppa mat) mellom slagene. Heldigvis er hun en glad baby som ikke har magevondt, og som synes den redselsfulle babygymmen er skikkelig morsom. Nesten like morsomt som å ligge på stellebordet.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!