Denne bloggen skal jo handle litt om leopard også. Det lover i alle fall beskrivelsen av bloggen. Jeg har tatt bilder av meg selv med leopardjins da jeg var preggis, og på Instagram er vel min leopardkåpe foreviget i en litt odd vinkel. Og ryktene er sanne, jeg har en treningsbh i leopard. Jeg er klar over at leopard og gull kan både være harry og tacky, men selv synes jeg at jeg kommer unna med det. Jon er ikke så fan. Han sukket høyt da jeg tittet på en leopardjakke til Mini fra minirodini, som passer når hun blir litt større.

Men denne gangen er det Jon som er leopardfan. Dr Kelly Starrett, kjekkasen (ikke Jon sin beskrivelse) bak Mobilitywod, har nettopp gitt ut en tung bok som heter Becoming a Supple Leopard.
suppleleopard

Flott navn på en bok, du! Jon har sett alle episodene og bruker mange av triksene på seg selv, som trener og på meg. Han har funnet frem en video han anbefaler av Starrett (eller KStar). Når Jon har lest boken kommer det et lite sammendrag. Vet at han allerede anbefaler boken til alle de som er litt ekstra opptatt av trening. For som KStar sier:
kstar

Word.

16 minutter ut i videoen under kommer en finfin historie om hvordan Kelly, som er nesten to meter høy og veier 100 kilo, kom inn i en yogaklasse og rulet. Driver han med yoga? Noup.[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PLeREzs-nqI?rel=0]

PS: Les også gjesteinnlegg han har på Marks daily apple! Nyttig lesing for alle og enhver.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!