Jeg bestiller bøker vesentlig fortere enn hva jeg klarer å lese, spesielt nå som vi har en oppmerksomhetsglad Mini i hus. (Og sant og si, mamman er glad i å gi Mini oppmerksomhet også!)

I går hentet vi tre nye bøker på posten. It starts with food skal jeg gi bort som gave. Jeg anbefaler den boken til alle! Den er både vitenskapelig og inspirerende og rimelig lettlest.
Living paleo for dummies gleder jeg meg til å lese. Melissa Joulwan har bidratt, det er damen bak bloggen the clothes make the girl og forfatteren av en av mine favorittkokebøker Well Fed, hvor nesten alle oppskriftene er Whole30-godkjent.
Den siste boken, Real food for mother and baby hadde jeg glemt at jeg hadde bestilt. Den var dermed en hyggelig overraskelse, og jeg takket Sara i fortiden. Jeg synes kosthold for fertilitet, graviditet, amming og barnets første leveår er virkelig spennende, og tenker å fordype meg ekstra i dette fremover.

boker

God pinse videre! I skrivende stund er jeg hos svigers. Mini blir skjemt bort med oppmerksomhet, Jon fikser windsurfing-utstyret sitt og jeg blir skjemt bort med god mat. Vinn-vinn-vinn altså.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!