Litt på impuls har jeg bestemt meg for å sette i gang med en 30 dagers paleo challenge/whole30 fra i dag av. Bli gjerne med! Kroppen min er fremdeles ikke i vater etter forrige helg og jeg har lyst til rense litt opp før vi drar på ferie i juli. Da har jeg lyst til å ta et glass vin om kveldene, og i august er det Øyafestival og bryllupp, så da er en 30 dagers ikke helt optimalt.

Dog, vi drar til London på torsdag, og jeg må innrømme det blir en utfordring. Men derav navnet, ikke sant? Jeg forbinder London med hummus og soyabønner (to faste innslag spesielt etter at jeg hadde trent Bikramyoga), pimms i solen og americano med melk i. Men men, Londontur nå blir jo ikke som da jeg bodde i London uansett. Da jeg bodde der var jeg (høvelig) singel student som drakk rosevin, nå har jeg samboer og Mini. Men jeg liker fortsatt rosevin altså.

Åkke som. Dette er hva jeg ønsker å oppnå med disse 30 dagene:

  • Balanse i kroppen igjen
  • Enda mer energi
  • Mindre hang til uvaner og mindre søtsug
  • Bli enda bedre til å planlegge måltider for flere dager av gangen
  • Spise lever minst en gang i uken (og lage leverpostei)
  • Mental utfordring: jeg trives med paleo som grunnregel og kunne ha litt melk i kaffin, mørk sjokolade og et glass rødvin i helgene. Synes å fjerne de godsakene er tøft, faktisk.
  • Servere Mini kvalitetsmelk av ypperste sort!

Jeg skal poste oppdatering på hvordan det går en gang i uken. Matbilder etc postes nesten daglig på Instagram.

Skriv gjerne i kommentarfelt om du blir med! Så kan vi oppmuntre hverandre underveis! Jeg vil gjerne også vite hvorfor du velger å ta en paleo challenge og hva du oppnådde etter endt 30 dager. Send meg gjerne mail! (paleoliv at gmail com). Jeg anbefaler å ta titt på tidligere innlegg jeg har skrevet om paleo challenge (her og her og her), og ikke minst å betale Whole9 15 dollar og få en mail hver dag med tips, triks og tough love. Mye lærdom og inspirasjon for lite penger, spørrumei.

Og folkens, jeg lover at de neste innleggene har flere bilder. Nå om dagen er det Mini som er modell, og jeg er litt restriktiv med å legge ut bilder av henne i sosiale medier selvom hun er sabla søt. I skrivende stund har hun og pappan en lengre samtale på kjøkkenet.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!