Gøy at så mange er med på en paleo challenge i disse dager! Det var Pål Jåbekk som fristet meg til å hoppe i det. Om du ikke har vært innom hans nettside enda, anbefaler jeg å gjøre det med en gang. Dyktig fyr.

Her i gården går det greit med paleo challenge. Mamma og hennes mann er på besøk fra Tyskland. Det betyr god paleomat og at jeg sikler på vinen som serveres, men jaja. Merker det blir litt rart å dra til London i morgen og ikke kunne unne meg litt feriekos ala litt sjokolade og en god latte. Får kose meg på annet vis i stedet. Elsker jo London og gleder meg til å se igjen min gamle hjemby.

Blir kort innlegg grunnet besøk og pakking og en Mini som er med på å blogge hengende i en bæresele. Hvordan går det med dere? Hva er vanskeligst?
miniblogg
Men – anbefaler å se videoen under. Den forklarer hvorfor man bruker 30 dager til å endre vaner, og hvordan du kan ende opp med å huske disse tretti dagene enda mer enn om du hadde latt de tretti dagene gå som normalt. Fin tanke, ikke sant?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JnfBXjWm7hc?rel=0&w=853&h=480]
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!