Mini, Jon og jeg har hatt en familielanghelg i London, derav stillhet på blogg og instagram. Det er nydelig å koble helt ut fra sosiale medier innimellom! Da blir det jo mer tid til å være tilstede med Mini og Jon.

Vi har hatt fire rolige dager. Ting tar litt lengre tid med en baby på tur og vi hadde ikke store planene for langhelgen. Nuvel, jeg ville på Tate modern, på Saathi gallery og shoppe litterann. Det fikk vi til, i tillegg til å treffe en god venninne av meg, vise Jon min favorittgate i hele London, og til å traske gatelangs og bare nyte fri.

Mini sov seg gjennom Saatchi gallery, men var våken og i bæresele på Tate modern. En eldre amerikansk dame kom bort til meg og sa: Best picture in this room? You and your baby! Mini og jeg slår Picasso, altså.

minikunst2

Vi bodde i Kensington, og i Kensington er det en diger Whole Foods. Glad jeg bodde i Shoreditch og ikke i nærheten av en Whole Foods da jeg var student! Da hadde jeg kommet hjem i oppkrav. Begge gangene vi var på WF var vi der så lenge at Mini ble litt furten. Herrejezzuz for en deilig butikk! Det er visse fordeler å bo i land med flere enn fem milioner spredte sjeler som i Norge.

Flott utvalg av egg. Man kan bli verpesyk av mindre. Klukk klukk.

egg

Vin? Jatakk! Det får bli neste Londontur.

vin

Liker skiltet. Seff.

nakedvegs

Men hva med mine tredve dagers paleo challenge, hvordan har det gått på reise? Det blir litt mer pes, fordi vi ikke helt bare kan sette oss ned hvor som helst å spise. Jeg er også glad i å kunne spise litt hva jeg vil på ferie. Det innebærer uansett ikke de største utskeielsene. Men denne helgen altså ikke. Utvalget av ok mat på pret og marksnsparks etc er ganske bra, så det reddet meg. Kokosbiter er ålreit mellommåltid!

snacks

I tillegg shoppet vi frokost og middag på WF og koste oss på hotellrommet (vi bestilte ikke frokost på hotellet), og en kveld hadde vi sashimi takeaway på rommet også. For min del har det vært en fin opplevelse egentlig, å ikke skeie ut på ferie. Langhelgen har vært like fin! Dog, det skal sies, og mulig det er som å banne i paleokirken og skyte meg selv i foten og i det hele tatt, men jeg har hatt noen kopper kaffe med melk i, av den grunn at Jon og jeg kjøper en stor en i pappbeger til å  dele og han liker med melk og jeg kranglet med meg selv til at det var ok, selvom det strengt tatt ikke er det på en PC. Men men. Så vet dere det. I dag har det vært svart kaffe og kaffe med cocosa i.

Nå skal jeg teste ut min nye treningstights! Håper det går bra med paleo challenge for de som slang seg på. Oppdater meg gjerne!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!