Hola paleopipl!

Jeg har endelig fått laget en side med blogger jeg er ofte eller innimellom innom for research, inspirasjon eller oppskrifter. Dere tipset meg om en masse blogger og nettsider for en tid tilbake, før Mini var født faktisk (tia flyr, somremsier), men ikke alle er tatt med. Noen er ikke helt min gate, andre har jeg ikke vært nok innom til å vite hva står for enda. Håper du finner en ny favorittblogg (utenom min, hihi)!

Kan ellers fortelle at jeg nå er medlem av den berømte barnevognmafiaen, som jeg var redd for før Mini meldte sin ankomst. I dag hindret barselgruppen min en syklist i å komme forbi. Ikke med vilje, selvsagt. Han ble sur og jeg bare: det var da en sur syklist! Uten å tenke på at jeg var den sure syklisten for et år siden.

Mini er ti uker nå og prater og elsker fortsatt beveren. Litt sinnatendenser? Ta frem beveren, så blir det good times! I går gikk vi fra Sognsvann til Ullevålseter. Perfekt timing på mammapermisjonen, må jeg si! Jeg stortrives. Mini fikk hoodie fra American Apparel i London. Hipsterbaby! (Og ja, vi matcher).
minihipster

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!