Folkens, jeg har verdens beste blogglesere. Vet det er mange bloggere der ute som hevder at de har verdens beste lesere, men de tar feil og jeg har rett. Jeg har nemlig bevis: alle kommentarene i forrige bloggpost og de leserne som har hilst på meg i dag på lanseringen av Thomas Rode Andersen sin bok Tilbake til røttene. Her er’n, sammen med undertegnede og paleomini.
thomasminimeg

Foredragene i dag var inspirerende. Det, i tillegg til at bloggen min blir lest og folk opplever at helsen blir bedre, gir meg giv til å blogge videre. Jeg er ikke lei altså! -Men det er jo slik at jeg prioriterer bloggen over andre ting, dvs ofte over å være med venner. Jeg er også tidvis stresset fordi jeg ikke makter å gjennomføre alle planene jeg har for bloggen så fort som jeg ønsker det. Jeg har alltid likt å tilegne meg kunnskap og å skrive, så å blogge passer meg utmerket (lyden av tastaturet er en av mine favorittlyder). Paleoliv begynte som et hobbyprosjekt for flere år siden. Nå har det vokst til noe enda viktigere enn det, nemlig til å bidra til å spre helse via riktig kost. Jeg føler jeg har en slags plikt til å fortsette. Det liker jeg! Stadig flere opplever å få et bedre liv av å endre kosthold og jeg blir stolt og glad for hver eneste person.

Vinnere av Tilbake til røttene er Linn Sofie og Malene. Grattis! Dere får mail av meg. Jeg skrev jeg skulle trekke tilfeldig, så Jon sa to tall. Jaggu godt det var tilfeldig trukket, for det var så mange fine kommentarer at jeg ikke hadde klart å plukke ut på en annen måte.

Nå skal jeg kose meg med kokebok på sengekanten!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!