Heisann paleopipl!

Starter med å si at om dere bruker koden «paleoliv» hos barefootshoes, får dere rabatt (tror det er 10 prosent) på bestillingen! Der kan du kjøpe boken Naturlig mat, eller Tilbake til røttene, eller for eksempel disse skoene som jeg ønsker meg. Matcher treningstøyet bra, hehe.

Jeg kan ikke la være å lage en egen bloggpost av alle svarene på konkurransen jeg nylig hadde. Som erfaren bloggleser (du vet, jeg leser både nyttige blogger og unyttige blogger) vet jeg at det er sjeldent jeg leser kommentarer. Eksempelets makt er stor. Lurer du på om paleo er noe for deg? Les videre!

En drøss gode grunner for paleolivsstilen:

 • Stabilt blodsukker og mye bedre humør
 • Paleo inspirerer meg! Jeg har vært på lavkarbo i et par år, men etter at jeg begynte å tenke mer paleo omkring mat, er jeg mer bevisst på hvor vi kommer fra og hva slags mat vi er laget for å spise. Kroppen funker, hodet funker, er´e noe å lure på? Jeg tenker mer økologisk og mer gjenbruk (av både mat, klær og ting) og jeg er mye mer bevisst på hva jeg putter inn i munnen på barna mine. OGSÅ gjør jeg noe konkret i min egen hverdag for miljøet i form av litt mer egenprodusert. Jeg har skaffet meg høner (de gir meg egg og spiser opp det som blir til mat”avfall” og jeg har plantet kjøkken- og urtehage. Til neste år skal denne utvides! Paleo gir meg mer glede over hvert måltid og har gitt meg inspirasjon til å gjøre litt mer selv der jeg faktisk kan. Bærplukkeren står allerede klar, soppkurven likeså. Ren, kortreist mat, god mat, energi og glede
 • Det beste med Paleo er energien/livslysten som pulserer gjennom hele kroppen
 • At jeg kjenner at kroppen fungerer som den skal
 • Det beste med paleo er det det gjør med kroppen min. Magen fungerer endelig igjen! Lykkehyl! Paleo er så bra at man bare må fortsette
 • Det beste med paelo er at du føler deg så mye bedre når du spiser ordentlig mat. Selv om det kan virke utfordrende, er det en hel masse du kan spise. Vekten er stabil og du får en god metthetsfølelse
 • Det beste med paleo er at ein blir kjent med signala kroppen prøver å gi oss, og dette blir den beste bruksanvisninga ein kan få når det gjeld kva vi skal putte i oss – på ein heilt naturleg måte, utan kunstige og unaturlege triks! Dessutan blir ein også meir var på signal som gjeld søvn, aktivitetsbehov, avslappingsbehov, og ekte kjensler – til dømes i form av livsglede og harmoni. Om ein klarar å lytte til dette, er ein langt på veg til eit godt og aktivt liv
 • Det beste med paleo er at jeg endelig føler meg uthvilt når jeg står opp på morgenen, at jeg gjennom dagen har mere overskudd og føler meg glad. Magen og fordøyelsen er endelig på rett vei. Jeg er så glad for at jeg endelig har “oppdaget” paleo !!!!
 • Det beste med paleo er at jeg slipper å bli dårlig etter hvert måltid (irritabel tarm), og at blodsukkeret er jevnt.
 • Det beste med paleo er all den reine, gode og sunne maten vi kan ete med god samvittighet. Og ikkje minst den gode helsa ein oppnår med paleo!
 • Energien!!
 • Min kropp er mitt tempel, kun det beste er godt nok!
 • Det beste med paleo mat er hvor godt den gjør for kropp og helse, er opplagt, har mye energi, lite vonter, mett hele dagen og kroppen holder en stabil vekt. Alt er bra med å spise paleo.
 • Helsefordelene.
 • Jeg liker best at blodsukkeret er mer stabilt.
 • Det beste med paleo er følelsen av å føle seg så frisk og fin og sunn – gløde og samtidig så har jeg fått bort mine mageproblemer.
 • Det beste med Paleo må være at jeg aldri har vært i så god psykisk og fysisk form som jeg er nå!
  Love it!!
 • Det er så mye som er bra med lavkarbo paleo. For meg er det å bli kvitt kroppslige plager slik at jeg føler meg yngre og i god form.
 • Det beste som jeg opplever med å ha et paleoliv er en kropp som er i balanse, aldri oppblåst eller uvel i kroppen lengre. Det å kjenne på ekte god matlyst, ha glede av mat som er godt for hele dama!
 • Beste med paleo er at kroppen fungerer optimalt og at de gode smakene i grønnsaker og kjøtt kommer skikkelig frem.
 • Det er så mye som er bra med Paleo, men noe av det beste med paleo er at jeg kan spise meg mett på god mat uten å tenke på kalorier i tilegg til at jeg får i meg mat som er bra for kroppen og treningen.
 • Det beste med paleo er at man spiser EKTE mat, som er bra for både smaksløker og resten av kroppen. Ingen frankenfoods!
 • Det beste med Paleo er at det også tar hensyn til dyrevelferd (grass fed) og at økologisk bør prioriteres!!
 • Det beste med paleo er at jeg har fått søsteren min tilbake fra fibromyalgien som har eid henne i altfor mange år!
 • Paleo gjør meg fresh innvendig, gir meg mer energi og glød i huden!
 • Høres kanskje merkelig ut, men for meg er det følelsen av renhet etter et måltid. Noe som igjen gjør meg klar for hva enn jeg skulle møte på.
 • Smakene. Det beste må være smakene! Og fargene!
  Og følelsen jeg får av å spise ren og fettrik mat.
  Og det fellesskapet jeg har fått av å bli kjent med andre paleoelskere!
 • At magen ikke er vond.
 • Gir så mye energi og overskudd!
 • At jeg har blitt så frisk at jeg er i full fysisk jobb og kan klippe plenen uten maske og at det er gøy å trene og at livet er herlig og……
 • Paleo gjør hverdagen enklere. Med masse energi er det letter og gå fra arbeid til trening, samtidig blir en betydelig mer kreativ på kjøkkenet.
 • Det er best at du spiser næringsrik hjemmelaget mat. Det er koselig å lage mat på en helt ny måte.
 • ALT er bra med paleo! Maten er enkel å lage, den er sunn og den er mega god. Kroppen fungerer optimalt på alle områder. Og det aller beste med paleo, er at etter jeg startet med det (igjen) slår jeg mine egne rekorder gang på gang, dvs. løper fortere og løfter tyngre. Jeg er også blitt mer utholdene, og humøret er på topp så og si hele tiden. True story, go paleo!
 • Det beste med Paleo er at jeg snart er medisinfri!
 • Det absolut bästa med Paleo är att man får så mycket energi + att det smakar fantastiskt!!
 • Det aller beste med paleo er at både hode og kropp fungerer optimalt, magen min er ikke lenger i ulage og humøret er jevnt.
 • Det som er best med paleo er å kjenne at man får overskudd og balanse både i sjelen og i kroppen.
 • Det beste med paleo er å spise god mat som gir meg en kropp og helse som fungerer med meg, ikke mot meg. Samtidig tar også maten vare på sjelen i den forstand at vi kan spise til vi blir mette i alle tenkelige farger og fasonger!
 • Det beste med paleo er at man får stabilt blodsukker: mer energi og jevnere humør.
 • Det beste med paleo er at kroppen virker som den skal.

Ahhhsukk! Vakkert, er det ikke? Takk for inspirerende ord, folkens!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!