Ahhh, noen dager er jo bedre enn andre. Vi er i Køben, og jeg har hatt en paleogastronomisk lykkedag! Danmark ligger nemlig litt foran oss når det gjelder skikkelig mat.
Startet dagen med lammestek som jeg stekte før vi reiste. I seg selv en helt åååålreit start på dagen. Lunsj spiste vi på Palæo, som jeg har gledet meg til å besøke siden de åpnet for vel et år siden. Paleofastfood, megadigg! Og så avsluttet vi dagen med en treretters på Kong Hans Kælder, michelinrestauranten som drives av Thomas Rode, mannen bak boken Tilbake til røttene. Maigæd, folkens, lykke kan kjøpes for penger! Mini oppførte seg. Vi fikk litt undrende blikk fra nabobord da det viste seg at en liten barføtt baby var med og spiste. Kommer flere bilder og utfyllende beskrivelser fra begge steder senere!

20130706-220044.jpg

20130706-220201.jpg

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!