Heihei!

Jeg prøver å leve livets late sommerdager på ferie, men kom på at jeg ikke er så god på latmannsferie som jeg tror jeg skal være når jeg planlegger ferie. Satser på at det kommer. Det tar noen dager for meg å «lande», for å bli god på å drive dank og slaraffenliv. Noen som kjenner seg igjen?

Lørdag var vi jo i en av verdens beste byer, nemlig København. Palæo er en fastfood(?)-restaurant i Køben som går så bra at de nå har to utsalgssteder. Jeg skulle ønske det kunne komme en paleo-restaurant til Oslo også! Jeg er med! I Køben er crossfit megastort, og crossfit og paleo henger jo sammen ganske greit. Man kan si hva man vil om crossfit, men mange får i alle fall et bedre kosthold som følge av å begynne med cf.

Vi spiste på den nyeste avdelingen av Palæo i Pilestræde 32.(For de som liker interiør ligger Hay på andre siden av gaten, og for de som liker klær er det midt i smørøyet av en del gode butikker). Litt flaks bare bumpet vi borti den. Det blir man glad av. Mini hang i bæresjal og sov seg gjennom hele måltidet. Jeg bestilte hønesalat, Jon bestilte grisenwrap. Wrap laget av egg og noe greier. Som tilbehør til salaten fikk jeg et mektig nøttebrød. Veldig godt begge deler! Kanskje aller best, sikkert fordi jeg var mer tørst enn sulten, var grønnsaksjuicen jeg drakk, med mynte. Jeg er en sucker for mynte i juice.

Bilde

Ser sinna ut, men det var en sabla god juice.

 

Bilde

Kjekk mann spiser god wrap.

IMG_0640

Salaten min. Veldig god! Kål og mandler og fugl og persillepesto. Najs.

IMG_0641

Såklart solgte sjappa progenex og pure pharma også. De av dere som driver med crossfit er kjent med de merkene!

Jeg tror ingen som spiser på palæo savner ingredienser som er utelatt på denne dietten: sukker, korn, etc. Det som er fint med en slik restaurantkafesjappe er at det viser at paleo (og forsåvidt lchf) ikke er noe crazy greier eller at man må spise tonnevis med kjøtt eller et lass med fett – men at paleo er naturlig mat som metter og smaker godt og gjør godt. Man trenger ikke pasta i salat, eller brød rundt kjøttet! Palæo til Mathallen i Oslo, sier nå jeg. Eller i Oslo et eller annet sted.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!