Hei feriefolk!

En fin ting med crossfit-inspirert trening er at det tar kort tid og at man da har resten av dagen til å gjøre andre ting. Og nå i ferien er andre ting å gjøre ingenting. Du vet du har ferie når det å sette over en klesvask anses som et gjøremål.

Jeg fikk en mail her om dagen av en jente som i disse dager gjennomfører en paleo challenge og som skrev at hun plutselig hadde lyst til å trene, dvs at det å trene ikke er et ork mer. Sånn har jeg det ca hele tiden! Det er jeg veldig takknemlig for. Vi er jo i Danmark på vestkysten, hvor Jon kan windsurfe litt og Mini matche pappan sin i sin hoodie fra american appareal. Disse bebisene er så hippe, ass.

Bak huset vi leier er det superfin plass til å trene. Jeg har ikke for vane å skrive hva jeg trener siden jeg mest skriver om kosthold på denne bloggen, men som nevnt i forrige innlegg inneholder et paleoliv en sunn porsjon trening også. Og som dere ser er det ikke lange øktene jeg kjører, men jeg sørger alltid for å ha høy intensitet når jeg trener. Høy intensitet = raskere ferdig = bra resultat = mer tid til å gjøre ikkeno. Forresten, jeg begynner å komme tilbake dit jeg var før graviditeten. Nå gjør det ikke vondt i bekkenet med knebøy, jeg har vært på min første løpetur etter at Mini ble født og kjernemuskulaturen begynner å bedre seg. Det er 16 uker siden jeg ble mamma og jeg har jo rørt på meg fra starten av, men nå ser jeg at jeg begynner å bygge muskler igjen. Kvinnekroppen, altså!bilde(4)

Mandag 8.juli:
4 runder på tid av

 • 25 kettlebell swings
 • 25 double unders
 • 25 walking lounges.

Det tok ca 12 minutter (jeg knuser ikke meg selv)

Tirsdag 9. juli:
10 minutter amrap

 • 10 ring rows
 • 20 air squats
 • 15 double unders
 • Mellom hver stasjon var det 5 – 10 meter som jeg jogget/lompet

4 runder + 10 + 18

Onsdag 10. juli:
Tre runder av

 • 10 goblet squats 16 kilo
 • Max effort push ups (11, 9, 7)
 • 5 romanian one legged deadlift (hver side) 16 kilo

Veldig fornøyd med at pushupsene er såpass bra. Er nok fordi jeg trente det mye da jeg var preggis.

Så tok jeg 100 double unders på tid, det tok 4.55, som er en del senere enn før jeg ble gravid. Men det er bare å øve!
bilde

(Elsker disse tightsene fra lululemon. Beste tightsene jeg har hatt, tror jeg. Lululemon til Norge, pliz!)

Fredag 12. juli: Kosejogg på klittene, som det heter. Tok fem armhevinger fire ganger på slutten av turen.

Lørdag 13. juli:
Ikke særlig treningsivrig, men hadde lagt frem treningstøy kvelden før. Trener for det meste før frokost, med en teskje cocosa innabords. Fordel med å være fettadaptert! Tok denne økten rolig, med pauser.

Tre runder av

 • 10 goblet squats
 • 15 swings
 • 5 roing hver side

Alt ble tatt med en 16 kilos kettlebell.

Søndag 14. juli:
I dag har Jon vært på vannet og windsurfet i Bork Havn. Der er det en hjertesti. Den er sikkert romantisk for noen grunnet navnet, men er laget for å holde folk i form. Stien er 2,4 kilometer og inneholder fem stasjoner med apparater som man kan trene på. I tillegg ligger stien superfint til langs sjøen. Bra tiltak! Kunne vært kult å hatt rundt Sognsvann eller noe. Jeg hadde på meg treningstøy og bare veeeeentet på at Mini skulle slokne i vogna slik at jeg kunne gønne på litt.

Her tok jeg dips og tittet på sjøen i pausene.
bilde(2)

Og ved fotballmålet, som vel egentlig ikke er ment som et treningsapparat, men som ble det, tok jeg pullups i forgårs og 20 hoppende pullups i dag, i tillegg til… (fortsetter under bildet fra i forgårs).
bilde(3)

Dagens økt ble til mens jeg holdt på. Visste ikke hvor lenge Mini sov. Hun våknet da jeg hadde 20 air squats igjen, så da fullførte jeg planlagte 100 før det ble minikos.

 • 10 jumping pullups
 • 10 sprawls
 • 10 pushups
 • 10 jumping pullups
 • 10 sprawls
 • 30 sekunder planke på midten og venstre side og høyre side
 • 10 jumping pullups
 • 10 sprawls
 • 10 pushups
 • 100 air squats

Tok pauser, så hele sulamitten tok 17 minutter.

Såh! Innblikk i frøknas ferietrening. Nå er det natta!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!