Fine Melissa har dratt i gang en paleoutfordring som mange har meldt seg på, og det kommer stadig flere ettersom jeg skjønner. Over 100 foreløpig! Det varmer meg så langt inn i hjerterota som det går an, og faktisk litt til. Å leve et paleoliv vil begynne å bre om seg mer og mer i Norge!

Jeg har skrevet litt om paleo challenge tidligere ettersom jeg har gjennomført noen selv, og holdt en på CrossFit Oslo i fjor. Anbefaler de som skal gjennomføre en paleoutfordring eller lurer på om de skal bli med å lese innleggene. Mye ok info, om jeg skal si det selv (og det kan jeg jo, på min egen blogg).

Jeg siterer meg selv:

Det er 30 dager med oppturer og nedturer og irritasjon og glede og savn og lykke, men det er kun 30 dager! I disse 30 dagene gir du deg selv optimal næring og nok søvn – du skjemmer bort kropp og sjel, og tar ansvar for egen helse, både psykisk og fysisk. Og når det er vel overstått, oppnår du en enorm mestringsfølelse (for det finnes fristelser der ute!), samt en god pekepinn på hva kroppen din foretrekker av mat og hva den bør holde seg unna. Knall!

10 gode tips om hvordan lykkes med en paleo challenge. Blant annet punkt 9: Kos deg! Lag god mat, be venner på mat, sjekk ut nye oppskrifter og nye grønnsaker og krydder. I 30 dager skal du skjemme bort kroppen din med de beste råvarer, så du kan jo skjemme bort smaksløkene i samme slengen!

Noen gode grunner til å gjennomføre en paleo challenge, deriblant sterkere sexlyst, jippi! (Eller, som dagbla ville formulert det: få lysten tilbake/få lyst i høstmørket/slik får du sterkere sexlyst)

Og til slutt, noen av mine egne tanker om paleo challenge. Jeg fokuserer der mye på det å bygge nye vaner og relasjoner til mat.

Tommel opp til alle dere!
tommelopp

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!