Jeg skulle egentlig skrevet et innlegg om forskjellen på en whole30, paleo challenge og et paleoliv i dag, men været i Oslo var så fint at jeg tok med Mini ut i skogen. Vi har i grunn vært ute i hele dag. Vi gikk fra Sognsvann til Ullevålseter, og fra Ullevålseter til Hammeren. Når Mini var i bæresjal gikk jeg, og når hun lå i vognen vekslet jeg mellom å løpe og å gå. Et paleoliv innebærer ikke bare paleokosthold, men også nok trening, hvile og søvn og å gjøre gode ting i hverdagen. Å være i naturen er for meg en god ting. Værsågo’, en billedkavalkade (nb labre fotografskills) fra en dag hvor jeg har kjent på lykken cirka hele tiden.

sognsvann
Jeg blir aldri lei Sognsvann.

matpakke
Sulten på toppen og godt med omelett som Jon lagde dagen før og rester fra gårsdagens fiskemiddag.

minitre
Mini elsker trær. Det synes jeg er fint.

aogr
På Ullevålseter møtte jeg tilfeldigvis på en av mine bedre venninner og hennes datter, som kun er fem uker eldre enn Mini. Sporty! Vi drakk kaffe før vi gikk hver vår vei inn i skogen igjen.

pause
Så fint var det i Oslomarka i dag. Herremin så heldige vi er som har skogen rett utenfor bydøra vår.

hammeren
Nede ved Hammeren var det også fint. Da var det blitt ettermiddag og virkelig sensommervarmt. Nydelig.

utetrim
Vel hjemme slappet Mini og jeg av i parken like ved der vi bor mens Jon trente litt. (Mini slappet vel egentlig ikke av, hun er på bootcamp konstant).

minihummel
Mini i sportybody fra Hummel. Tidlig krøkes etc etc.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!