Om du ikke har sett den atten minutters lange videoen under, anbefaler jeg å gjøre det når du har tid! Hvorfor blir vi tykkere og tykkere når vi har hørt på generelle helseråd og spist mindre fett? Eller, hvorfor legger vi på oss når vi teller kalorier, spiser tørre knekkebrød og rører på oss hver dag? I videoen er blant annet Gary Taubes, mannen bak de eminente bøkene Why we get fat (høvelig lettlest) og Good calories bad calories (tyngre og og vitenskapelig), og sukkerens hovedfiende numero uno Robert Lustig, intervjuet.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9wZwdPkjeMM&w=853&h=480]

Mini og jeg har ruslet rolig rundt Sognsvann i dag, før Jon passet henne mens jeg rodde 500 meter fire ganger, ett minutt mellom hvert sett. Pain. Jeg er dessuten overveldet over hvor god jeg var til å ro før jeg ble gravid. Rekorden min på 500 meter er 1.43. Når jeg nå pusher meg får jeg vel til 1.59, kanskje …

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!