Det ligger i luften om dagen, eller så er det alderen: mine venninner blir smelt på tjukka en etter en (beklager en folkelig betegnelse på graviditet). Det yngler. Mager vokser, bebiser fødes, vi diskuterer vogner, farge på bæsj og hvor mye leopardmønstret klær som er innafor (jeg mener det ikke er særlig til grense der). Torsdag hadde vi et vennepar av oss på besøk, hun har termin i februar. Hva serverer man gravide kvinner? Paleomat, selvfølgelig!

Meny: Ytrefilet (stekt godt til den gravide), søtpotet i ovn og en mango- og avocadosalat. Salaten smakte jeg første gang hos svigers for noen uker siden. Svigermor er god til å lage mat. Og siden jeg er god til å spise mat, er vi en grei match. Hun fant oppskriften på en matblogg, men jeg vet ikke hvilken, ergo er denne salaten lissom rappet uten at eieren får kred for den. Anbefales, anbefales, anbefales! Passer til både fisk og kjøtt. Og til frokost, dagen etterpå.
IMG_1858

Mango- og avocadosalat

  • 1 – 2 mango i små terninger
  • 2 store avocadoer eller 4 små avocadoer, små terninger
  • 10 – 15 små tomater, jeg delte de i fire
  • 1 rødløk, finhakket
  • 3/4 chili, finhakket
  • 1 boks rucculasalat
  • 1 neve fersk koriander, finhakket
  • Saft fra 1 lime

IMG_1859

Blandes, la gjerne stå litt for at smakene skal blandes, server, spis og nyt!

IMG_1862

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!