Hola,

Sorry tidvis treg bloggings. Mini og jeg er i Tyskland hos min paleomamma. Jeg skal benytte muligheten til å handle biolittavhvert, siden slike produkter er langt billigere enn i Norge. Jeg er greit nøye på hva jeg for eksempel bruker av kroppsprodukter, siden stoffer trekker inn i huden. Særlig som gravid og ammende er dette viktig for meg. Før jeg ble gravid så jeg litt gjennom fingrene med det. Hovedregelen er økologiske produkter. Har litt igjen på sminkedelen – og all neglelakken min er langt fra økologisk. Steg for steg!

Benytter anledningen til å tipse om en tysk paleonettside, for de som kan tysk: paleosophie. Mamma er trofast leser.

I morgen kommer det et intervju med en av verdens beste kettlebellutøvere – hvordan han trener og hva slags mat han spiser. Hint: han spiser ikke Yt-serien.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!