I år som i fjor skal jeg holde foredrag på Lille Månes høstkonferanse! Høstkonferansen er noe man må få med seg hvert år. Jeg hadde meldt meg på i år om jeg ikke skulle snakket. Lørdag den 9. november skal nemlig selveste dr. Lustig holde foredrag. Om det ikke ringer noen bjelle hos deg, kan jeg si at Lustig er selve mannen mot sukkeret.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-sVlJEhnRu4&w=853&h=480]

Om du ikke har tid til å se på videoen akkurat nå, har du tid til å bruke fire minutter på en artikkel han publiserte tidligere i år på Huffington post, om sukker og diabetes og det viktige faktum at en kalori ikke er en kalori (selv om, for eksempel, vgs vektklubb mener det. Sorry, kunne ikke dy meg med en sleivspark dithen). Han har også skrevet en bok, Fat Chance, som jeg troooor kommer på norsk i nær fremtid. Den står jaffal på leselisten min!

Selv skal jeg snakke om paleo og graviditet, fertilitet og amming – og kanskje litt om babymat. Spørs hva jeg rekker i løpet av min tilmålte tid, og spørs litt hva jeg prioriterer. Andre navn er Pål Jåbekk og Andreas Eenfeldt aka Kostdoktorn. Grei lineup, eller hva? Meld deg på her!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!