Det er en måned til Lille Månes høstkonferanse, hvor blant annet Kostdoktor’n og dr. Lustig skal holde foredrag. Andre foredrag omhandler blant annet paleo og barnemat. Jeg skal snakke om naturlig mat for mor og baby. Meg bekjent er to tredjedeler av billettene solgt, så om du er keen på en helg med mye (mat)nyttig informasjon, inspirasjon og nye bekjentskaper bør du slå til nå.

Mitt foredrag handler altså om naturlig mat for mor og baby, med fokus på mat for fertilitet, under graviditeten og som ammende. Jeg har foredraget linet opp, men siden jeg har oppegående og interesserte lesere tenkte jeg å høre med dere hva dere ville lurt på innen temaet! Altså: hva lurer du på når det gjelder kosthold for fertilitet, som gravid og som ammende? Jeg blir megaglad for alle som legger igjen et kommentar eller spørsmål. Fyr løs!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!