Kalimera!

Vi er tilbake igjen etter en superfin uke på Rhodos. Hotellet hadde ikke den beste nettilgangen og jeg bestemte meg for å ta sabatt fra sosiale medier. Tidligere ferier har jeg følt at jeg absolutt må oppdatere blogg eller insta og vært litt stresset av dette. Denne ferien syntes jeg det derimot var utrolig deilig å logge av nettet og bare være tilstede for mine to favorittpersoner i hele verden. Jeg begynner i jobb om en drøy måned og tiden med Mini går så fort og er så dyrebar. Jon og jeg har kost oss maksimalt med vår nesten syv måneder gamle sjarmklump. I tillegg har Jon fått seilt litt og Mini har sovet ganske mye på dagtid slik at jeg har fått pleid brunfargen og lest bemerkelsesverdig mye. Jeg har hoppet i bølger, spist samme salat til lunsj tre av fire dager, ikke handlet annet enn noen økologiske produkter, oppdaget at jeg klarer å ta strikte pullups igjen og skånet Jon for myggstikk fordi jeg er den som blir spist opp. (Og Mini, stakar). Siden jeg har vært så tilstede føles det som om vi har vært borte fra høstoslo en evighet.

IMG_1909

Forøvrig er det masse spennende som skjer på bloggen fremover. Intervju med en av mine favorittbloggere og kokebokforfatter, paleobabysnakk, nytt utseende, samarbeidspartnere … jeg er fornøyd væffal!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!