Er det noe som vi har et stort forbedringspotensiale i, så er det å lage menyplan for en hel uke. Vi har planer om å lage en plan, men det har liksom blitt med planen. Jeg vet vi kunne spart tid, både brukt på selve handlingen men også matlaging, vi kunne spart penger og vi kunne ha spist litt mer variert enn hva vi gjør nå og kanskje i enda større grad sikret flere næringsstoffer i løpet av en uke. Jeg har et litt pragmatisk forhold til mat: for er for, lissom. Dessuten synes jeg det meste egentlig er godt. Derfor er jeg ikke så veldig furtete over maten i kåken. I bunn og grunn kan det hende at jeg er en enkel sjel.

Men altså, vi har planer om å sette planen i live: noen som har tips og forslag til hvordan sette opp en menyplan for en uke? Hvor ofte bør vi handle? Hvordan bør vi preppe mat? Gi tips! Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som trenger et spark bak.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!