Det har skjedd mye i Norge siden jeg begynte å blogge på paleoliv for godt og vel tre år siden. På den tiden hadde ingen hørt om paleo, ingen leste bloggen min og jeg ble oppfattet som en litt rar helsefrik. (Det blir jeg enda, da, men nå er det mer norrrmalt). I løpet av disse årene har Pål Jåbekk gitt ut boken Helt naturlig mat og trening, jeg har vært med på å gi ut Naturlig mat av Mark Sisson på norsk, nye crossfit-sentre har poppet opp mange steder over hele landet og med det spredningen av paleo og paleo challenger. Det er så fint! Siste i paleoverdenen i Norge er paleomagasinet.no, hvor jeg er med på å skrive artikler.

paleomagasinet

For min egen del har det vært inmari godt å møte likesinnede nerder på området. Det er ikke alle i min omgangskrets som gidder å høre på mine meniger om questbars eller om fordeler med å drikke kraft, for eksempel. Og det er helt greit, altså, jeg bryr meg jo om andre ting også (helt sant). I sommer møtte jeg Ivy fra Paleo in Melbourne to ganger, og det var litt som å bli litt forelsket. Vi nerdet oss ordentlig inn i matsnakk. Jeg har også møtt fine og tøffe Line et par ganger. Og så har jeg altså blitt kjent med gjengen som har startet opp paleomagasinet. Det er en kunnskapsrik og paleofrelst gjeng, så nettsiden kommer til å ha varierte artikler ettersom alle bryr seg om og har kunnskap om litt ulike temaer. Jeg kommer til å skrive artikler der innimellom, som et tillegg til egen nettside. Håper dere titter innom!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!